Martial Arts
Martial Arts

Forum posvecen borilackim vestinama
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Klub kineskih borilačkih veština "Shi Gou Wushi Pai"

Go down 
AuthorMessage
StoneDog
Beli pojas
Beli pojas


Posts : 1
Join date : 2013-01-25
Stil/pojas : wing chun / master 1. nivo

PostSubject: Klub kineskih borilačkih veština "Shi Gou Wushi Pai"   Fri Jan 25, 2013 2:59 pm

Danas, 2013. godine, mi smo odlučili da deo onoga što su nama pružili naši učitelji mi prenesemo dalje. Kako kung fu koji smo naučili, tako i ljudske vrednosti i iskustva. Želimo da omogućimo svima koji su članovi našeg kluba da zaista rade i napreduju u jednoj prijatnoj atmosferi. Kung fu u svojoj srži znači "visok nivo veštine dostignut kroz uporan rad". Ovo se ne odnosi samo na nivo poznavanja borbene tehnike, već i na stepen fizičkog i psihičkog razvoja, kao i negovanja vrednosti kao što su humanost, upornost, poštovanje, čelična volja, strpljenje, hrabrost i pravičnost. Sve ovo je deo kung fua isto koliko i tehnika koju na treningu vežbamo. Zato od prvog trenutka od kada smo došli na ideju da osnujemo ovaj klub, odlučili smo da ćemo dati sve od sebe da uz najbolju moguću obuku i najbolje moguće uslove treniranja, obezbedimo ljudima i jedno okruženje u kom će moći da pronađu svoju malu oazu mira. Mesto na kom će svako moći da nađe sebe, bilo kao rekreativni vežbač koji želi da se par puta nedeljno razmrda ili kao predan praktičar svog odobranog stila kung fua.


Instruktori našeg kluba se konstantno usavršavaju i teže da u klub donesu novine, koje prate najsavremenije trendove obuke, kao i da neguju proverene, tradicionalne vrednosti kineskih borilačkih veština i ljudskosti uopšte. Vremenom, nadamo se da će u našem klubu biti dostupno sve više vrsta treninga i programa. kako bi svi naši članovi lakše, brže i bolje našli svoj stil, svoj pravac i uz dosta truda, vežbanja i rada na sebi, dostigli i imali svoj kung fu, ma koji stil praktikovali.


Klub zvanično otvara svoja vrata za nove učenike od 5. marta 2013. godine, kadaće biti održan prvi zvanični trening kluba. Trenutno u programu imamo treninge wing chun kung fua, ali se nadamo da ćemo uskoro omogućiti Pančevcima da treniraju i druge kineske stilove borenja, kao i da pohađaju treninge ći gonga.


Za više informacija, slobodno nam pišite ovde, ili nas pronađite na twiteru, facebooku, wordpressu ili wix-u. Smile

Već u toku leta očekujemo nove programe u našem klubu, tako da, pratite nas. Wink
Back to top Go down
View user profile
 
Klub kineskih borilačkih veština "Shi Gou Wushi Pai"
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pilot Women Pre-Season
» Salem Bungalow with Tina
» Did You Have a Tina?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Martial Arts :: Borilacke Vestine :: Kung Fu-
Jump to: